قیمت سکه و ارز
۱۴۰۵/۰۲/۰۲ - ۱۶:۰۲
در گفت‌وگوی سراج ۲۴ با نماینده مردم میانه مطرح شد:

مذاکره فقط از موضع عزت باشد/ ایران زیر بار زیاده‌خواهی آمریکا نمی‌رود

 عضو کمیسیون اجتماعی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بر پایه مردم‌سالاری دینی و فرهنگ مقاومت شکل گرفته است، گفت: ایران در هر سه میدان نبرد، خیابان و دیپلماسی با اقتدار حضور دارد و هرگونه مذاکره تنها در چارچوب حفظ عزت ملی و مقابله با زیاده‌خواهی‌های آمریکا معنا پیدا می‌کند.

مذاکره فقط از موضع عزت باشد/  ایران زیر بار زیاده‌خواهی آمریکا نمی‌رود

به گزارش سراج24؛مهدی اسماعیلی، نماینده مردم میانه و ترکمانچای در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سراج24 با اشاره به ماهیت نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر پایه مردم‌سالاری دینی شکل گرفته است؛ به این معنا که هم آموزه‌های اسلامی و هم نقش‌آفرینی مردم در شکل‌گیری و تداوم این نظام تعیین‌کننده بوده است.

وی با بیان اینکه در طول ۴۷ سال گذشته، این نظام با هدایت امامین انقلاب مسیر استقلال و آزادی را پیموده است، افزود: همین ویژگی منحصربه‌فرد باعث شده تا دشمنان، به‌ویژه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، همواره در پی تضعیف آن باشند.

اسماعیلی با اشاره به توطئه‌های متعدد علیه ملت ایران تصریح کرد: از جنگ تحمیلی هشت‌ساله تا سناریوهای اخیر، دشمنان تلاش‌های فراوانی برای ضربه زدن به این نظام انجام داده‌اند، اما ملت ایران از تمامی این آزمون‌ها سربلند بیرون آمده است.

حضور مقتدرانه ایران در سه میدان

وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران به‌طور همزمان در سه میدان «نبرد»، «مردم» و «دیپلماسی» حضوری فعال و اثرگذار دارد. در میدان نبرد، نیروهای مسلح با اقتدار از کشور دفاع کرده و پاسخ قاطعی به دشمنان داده‌اند.

نماینده میانه و ترکمانچای افزود: در میدان مردم نیز شاهد حضور گسترده و متحد اقشار مختلف جامعه در صحنه هستیم که این انسجام، تمامی نقشه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه را ناکام گذاشته است.

وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران به‌طور همزمان در سه میدان «نبرد»، «مردم» و «دیپلماسی» حضوری فعال و اثرگذار دارد. در میدان نبرد، نیروهای مسلح با اقتدار از کشور دفاع کرده و پاسخ قاطعی به دشمنان داده‌اند.

نماینده میانه و ترکمانچای افزود: در میدان مردم نیز شاهد حضور گسترده و متحد اقشار مختلف جامعه در صحنه هستیم که این انسجام، تمامی نقشه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه را ناکام گذاشته است.

دیپلماسی از موضع اقتدار

اسماعیلی با اشاره به تحولات دیپلماتیک اخیر گفت: دشمنی که خود را قدرت برتر می‌دانست، امروز در برابر اقتدار ایران ناچار به عقب‌نشینی و درخواست مذاکره شده است.

وی تأکید کرد: حضور ایران در مذاکرات، از موضع قدرت و با هدف تأمین منافع ملی است و هرگز به معنای عقب‌نشینی یا پذیرش فشارهای طرف مقابل نیست.

ایران زیر بار تهدید مذاکره نمی‌کند

این نماینده مجلس با تأکید بر بی‌اعتمادی به آمریکا اظهار داشت: اگر آمریکا در مذاکرات احتمالی آینده بدعهدی کند یا به دنبال زیاده‌خواهی باشد، ایران هرگز زیر بار فشار و تهدید مذاکره نخواهد رفت.

وی هشدار داد: در صورت تکرار چنین رفتارهایی، دشمن باید منتظر پاسخ قاطع و اقدامات متقابل جمهوری اسلامی ایران باشد.

نقش تعیین‌کننده مردم در اقتدار ملی

اسماعیلی در پایان با قدردانی از مردم و نیروهای مسلح گفت: حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف، نشان‌دهنده پایبندی آن‌ها به آرمان‌های انقلاب است و این همراهی، بزرگ‌ترین پشتوانه نظام در برابر تهدیدات دشمنان به شمار می‌رود.

منبع: سراج ۲۴
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••